Jump2Grow

Over ons

Wie is Ingrid?

Ik heb gaandeweg mijn professionele carrière heel wat watertjes doorzwommen, doorploeterd, met vallen en opstaan.
Soms waren het kabbelende beekjes en soms best een stormachtige zee. Ik heb zowel inspirerende als uitdagende leermeesters gehad, die me heel wat baggage hebben meegegeven, waarvoor ik hen oprecht dankbaar ben. 

Ik heb de eer gehad internationale teams aan te sturen, gaande van sales teams tot dienstverlenende teams.
Ik vond het steeds belangrijk om vooral een “beschikbare” en “ondersteunendementor te zijn.
Ik besefte gaandeweg dat mijn drijfveer vooral was: “mensen de hand reiken en doen groeien”.

Ik besloot een certificering te behalen als “mental coach” en ben dan ook trots dat “Mentally Fit” me hierin gevormd heeft met o.a. Alain Goudsmet, Vivian Verveecken, Dominique Monamie, Sabine Appelmans, Andreas Prause, Xavier Rouget, Luc Van der Hofstadt als mijn mentors (niet van de minste). 

Graag geef ik je mijn 5 toptalenten mee.
Zo ontdek je alvast een stukje van mijn eigenheid:

Individualisation

Mensen die uitzonderlijk getalenteerd zijn in het thema “Individualisering” zijn geïntrigeerd door de unieke kwaliteiten van elk mens. Ze hebben een gave om uit te zoeken hoe verschillende mensen productief kunnen samenwerken.

Connectedness

Mensen die uitzonderlijk getalenteerd zijn in het thema “Verbondenheid” hebben vertrouwen in de verbanden tussen alle dingen. Ze geloven dat er weinig toevalligheden zijn en dat bijna elke gebeurtenis een betekenis heeft.

Empathy

Mensen die uitzonderlijk getalenteerd zijn in het thema “Empathie” kunnen de gevoelens van anderen aanvoelen door zich in te leven in andermans leven of situatie.

Arranger

Mensen die uitzonderlijk getalenteerd zijn in het “Arranger” thema kunnen organiseren, maar ze hebben ook een flexibiliteit die dit vermogen aanvult. Ze bepalen graag hoe alle stukken en middelen kunnen worden gerangschikt voor maximale productiviteit.

Achiever

Mensen die uitzonderlijk getalenteerd zijn in het “Achiever”-thema werken hard en hebben een groot uithoudingsvermogen.
Ze halen enorm veel voldoening uit het feit dat ze druk en productief zijn.

Ingrid - mental coach Jump2Grow

"JUMP"

Ik besloot zelf de “JUMP” te maken en zelfstandige Vitaliteits-coach/trainer te worden. Ik ben organisaties daarom ook zo dankbaar dat ze me hun uitdagingen toevertrouwen.

Het mooiste compliment dat ik mocht ontvangen is van een coachee die me zei: “Ingrid, jij straalt zoveel rust uit. Ik voel me zo op mijn gemak bij jou, dat ik je heel mijn leven zou vertellen”. 

Wat ik je ook graag meegeef, is mijn passie voor talen. Je kan dan ook een traject, keynote of workshop boeken in het Nederlands – Frans – Engels of Duits.

Jump2Grow Team

Liesbeth De Doncker

Strategische sparringpartner
Talent & Development

Ervaring in onderwijs en meer dan 15 jaar expertise in Talent & Development.

Krijgt energie van het opzetten van strategische frameworks binnen Talent & Ontwikkeling, met het doel organisaties & medewerkers naar een hoger niveau te tillen.

Nora Ben M' Hand

Virtual Assistant - Time Management Expert

Technisch aangelegde freelancer met een passie voor online marketing & time management.

Helpt ondernemende moeders meer te doen met hun tijd door werk uit handen te nemen, sessies te bieden voor meer productiviteit, en online time management trainingen beschikbaar te stellen. Tevens ook founder van het online magazine OndernemendeMoeders.be

Jean-Claude Michiels

Sparringpartner

Met meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingssector, kent de uitdagingen waar elke verantwoordelijke dagdagelijks mee geconfronteerd wordt.

Hoe mensen motiveren en gemotiveerd houden, hoe zorgen voor hun eigen veiligheid en die van hun klanten, hoe omgaan met stress, onverwachte omstandigheden, maken van hem de expert inzake crisismanagement naar onze specifieke doelgroep binnen de hulp- en veiligheidsdiensten.

Contact

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op met jou!