Jump2Grow

Ga voor een vitaliteitsboost binnen je organisatie

We richten ons vooral naar productie-omgevingen, de automobielsector, veiligheidssector en hulpdiensten.

Waarom kiezen voor Jump2Grow

Als Vitaliteits-coach/trainer wil ik weten wat er leeft op de werkvloer. Ik trek mijn veiligheidsschoenen aan en ontdek/observeer/bevraag.

Samen schrijven we een belevingstraject uit en bepalen we welke HR en businessresultaten we kunnen linken aan het traject. Afhankelijk van de thema’s integreer ik experts. Eén voorwaarde: per belevingsstraject schenken we iets terug aan de maatschappij en kiezen we een goed doel!

Want iedereen verdient vitaliteit, toch?

Onze belofte: Duurzame vitaliteit

Energie
Gezondheid
Lichamelijk welzijn
...

Zingeving
Stressniveau
Autonomie
Uitdaging
...

Leadership
Connectie
Collega’s
Motivatie
Veerkracht
...

Ontwikkeling (in team en/of individueel)
Open mindset
Klaar voor verandering
Klaar om te springen
...

Onze expertisedomeinen

Productie-omgevingen

Vaak onzichtbaar, maar onmisbaar. Productiemedewerkers vormen de ruggengraat van onze economie. Met hun fysieke kracht, coördinatie en scherpe focus zorgen ze ervoor dat de machines blijven draaien, de producten geassembleerd worden en de goederen, voeding,  medicijnen, … bij ons terechtkomen.

Een boeiende wereld vol diversiteit. Van fabrieken tot magazijnen, van de hightech maakindustrie tot de voedingssector: productiemedewerkers werken in uiteenlopende sectoren.
Elke dag is anders, met nieuwe uitdagingen en leermomenten.

Ik (h)erken hun waarde. Als trainer en coach ben ik me ervan bewust hoe onderschat de rol van productiemedewerkers vaak is. Juist hun vaardigheden en toewijding zijn essentieel voor het succes van elk bedrijf.

Heb je er al bij stil gestaan door hoeveel techniciteit je wordt omringd? Wanneer deze uitvalt, is het vaak groot drama… daarom is het belangrijk onze techniekers ook te ondersteunen, te begeleiden zodat zij ook niet in “shutdown” gaan!

Meerwaarde op alle niveaus. Hulpverleners …  Ze zijn getraind in levensreddende technieken, snelle besluitvorming en werken onder druk.

Hun kracht versterken, daar streef ik naar!

Als trainer en coach ben ik gedreven om de meerwaarde van hulpverleners te ondersteunen.

Ik wil ze de tools en vaardigheden aanreiken die ze nodig hebben om nog effectiever te werk te gaan, alsook goed voor zichzelf te zorgen, zowel op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Samen streven naar een nog veiligere samenleving.

Hulp- en veiligheidsdiensten

Hulp- en veiligheidsdiensten

Meerwaarde op alle niveaus. Hulpverleners …  Ze zijn getraind in levensreddende technieken, snelle besluitvorming en werken onder druk.

Hun kracht versterken, daar streef ik naar!

Als trainer en coach ben ik gedreven om de meerwaarde van hulpverleners te ondersteunen.

Ik wil ze de tools en vaardigheden aanreiken die ze nodig hebben om nog effectiever te werk te gaan, alsook goed voor zichzelf te zorgen, zowel op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Samen streven naar een nog veiligere samenleving.

Trajecten zijn altijd op maat!

Tijdens deze intake-momenten luister ik aandachtig naar de behoeften, uitdagingen en ideeën van iedereen.

We brainstormen samen om tot creatieve oplossingen te komen die aansluiten bij de realiteit van de organisatie.

Communicatie & partnerschap zijn cruciaal. Wat we brengen, moet uitgedragen worden binnen de organisatie.

Afhankelijk van de noden, werken we verschillende workshops uit (hybride, online, live). 1, 2, 3, … telkens op maat met na elke workshop een moment van feedback en reflectie.

Co-creatie is de sleutel tot succes​

Onze kernwaarden

Focus

We brengen focus in omgevingen waar efficiëntie, veiligheid, resultaat en werkklimaat centraal staan. Een troef die me deed landen tussen de productie-lijnen, de veiligheidssectoren, … waar ik een sterke toegevoegde waarde breng in het managen van de 4 vitale batterijen met focus op prestaties.

Vitaliteit

We zetten een werkomgeving op die fysiek, mentaal en emotioneel gezond is, vertrekkende van de beleving van elk individu. Wil je als bedrijf echt in de diepte gaan, dan schakelen we specifieke partners – coaches in. Vitaliteit staat centraal.

Samenwerking

In onze aanpak staat samenwerking centraal. We geloven erin dat de beste oplossingen ontstaan door samen te werken met alle betrokkenen. Dit betekent dat we graag het management, HR, de preventie-cel en andere relevante stakeholders ontmoeten.

Wie zijn wij?

Ik ben Ingrid Vossen, trotse oprichter van Jump2grow, Vitaliteits-coach/trainer. 

Ik breng verandering aan in het gedrag van mensen door hen te laten luisteren naar hun lichaam en zo gezondheid, plezier en prestaties te bevorderen. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Samen met een aangepast team van experten.

Team van experten

Olivier Lamberg

Sport & Mental business coach

Personal Trainer, 40 jaar topsport op hoog niveau. Gepassioneerd door zijn werk, houdt hij ervan te delen, te motiveren en bedrijven te ondersteunen die willen investeren in het welzijn van hun personeel.

Met een diploma in Pilates, Functional Training en Running, staat hij tot uw beschikking om u te voorzien van kwaliteitstraining, steeds gebracht met een ton aan motivatie en vooral ook veel plezier.

Valérie Butruille

Loopbaancoach

Valérie transformeert je dagelijkse werkleven met een holistische benadering van welzijn op het werk. Ontdek hoe Valérie je kan helpen persoonlijke voldoening te bereiken en het succes van je bedrijf te stimuleren. Haar expertise in loopbaanbegeleiding is indrukwekkend.

Valérie helpt individuen die de kwaliteit van hun werk willen verbeteren en bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van hun werknemers om individuele ontplooiing en collectieve prestaties binnen het bedrijf te bevorderen.

Wat zeggen anderen over ons

Gregory D.
Lees verder
Als nieuwe operator aan de productielijn, kreeg ik de kans deel te nemen aan een coachingstraject van Jump2grow.

Tijdens een individueel coachingsmoment luisterde Ingrid naar mijn uitdagingen. Ik toonde het niet aan de andere collega’s maar eigenlijk had ik constant stress. Ik was nieuw in het bedrijf, ik wilde vooral aanvaard worden, ik wilde geen fouten maken. Ik ben nog jong (23 jaar).

Ingrid pikte de signalen op en stelde me een aantal vragen waardoor ik tot inzicht kwam. Aangeven dat ik nog hulp nodig had is helemaal OK. Ze gaf me een aantal tips mee hoe ik hierover in gesprek kon gaan met mijn lijnverantwoordelijke en ik ging ermee aan de slag. Een paar weken nadien zag ik haar terug en spontaan kwam ze naar me toe… “En Gregory, ben je het gesprek aangegaan? Hoe liep het? “. Ik ben haar zo dankbaar dat ik deze tips heb meegekregen want het werkte echt!
Thomas G.
Lees verder
Ik gooi het er gewoon uit! Ik ben een stresskonijn! Regelmatig moet ik presentaties geven en moet ik spreken voor een grote groep gezien mijn functie als project manager. Telkens is het stress – stress – stress. Niemand merkt dit maar ik ga dood van de stress. Tot wanneer ik Ingrid ontmoette tijdens een netwerkmoment. Op de één of andere manier… kwam ik tot rust bij haar.

Toen vertelde ze me over de kracht van hartcoherentie alsook het werken aan je vitaliteit. Ervoor zorgen dat de batterijen (het zijn er drie) opgeladen worden maar ook tijd voorzien om deze te ontladen. Ik wilde er meer over weten en boekte een individueel coachingsmoment in met haar. Eén gesprek werden er meerdere en nu sta ik gewoon sterker in mijn schoenen, weet ik hoe ik met mijn stress gezond kan omgaan, hoe ik me mentaal en emotioneel kan voorbereiden op die bewuste “presentatie modus” momenten. Top gewoon!
Jean-Claude
Lees verder
Ingrid begeleidde me bij mijn ontdekking van mijn talenten:

"Mijn Clifton Strenghts analyse gaf me inzicht in enkele interessante talenten. Ik was me bewust van twee van de vijf belangrijkste talenten.

Eén talent gaf me de reactie: "nu je het zegt ..." en bij de twee anderen moest ik denken: "kijk eens aan!". Bewust worden van mijn talenten gaf me de mogelijkheid een stap vooruit te zetten door ze meer te durven gebruiken. Waar het héél interessant werd, was toen ik ook de talenten van mijn dichtste medewerkster leerde kennen.

Het verhoogde onze complementariteit en het versterkte de efficiëntie en de performantie van ons duo-team."
Mathias DM
Lees verder

Ik heb enige tijd geleden besloten om mezelf te laten coachen in bepaalde aspecten van mijn leven.
Na enig opzoekwerk kwam ik terecht bij Ingrid.

Haar fijne en vriendelijke uitstraling zorgde voor een gerust gevoel!
Doorheen de gesprekken kon ik rekenen op haar professionalisme alsook de nodige confrontatie met de realiteit.

De coaching heeft me zeker bepaalde inzichten en tools bezorgd die ik op heden nog dagelijks hanteer.
Previous
Volgende

Contact

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op met jou!